Oweb està formada per una xarxa de professionals independents del màrqueting i la comunicació organitzats a mida de les necessitats dels clients.

Xavier Duran

Hola sóc Xavier Duran. Gràcies per visitar Oweb.

He dedicat tota la meva vida professional i docent al Màrqueting i la Comunicació Digital. Des dels meus inicis en el Màrqueting Directe fins al Màrqueting Digital.

A més de director d’Oweb, dedico part del meu temps a l’ensenyament del nou Màrqueting i la Comunicació Digital a la Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull.

Sóc un apassionat de la publicitat dirigida a partir de la informació obtinguda del comportament i el coneixement dels clients, de l’anàlisi dels resultats, de la fixació d’objectius i de treballar conjuntament per assolir-los.

Per aquest motiu, estaria encantat de treballar amb tu per assolir els teus objectius de màrqueting i comunicació.

Xarxa de professionals de la comunicació

Xarxa de professionals de la comunicació

Oweb ha creat una xarxa de professionals free-lance que cobreixen tots els àmbits del màrqueting i la comunicació digital. D’aquesta manera, disposem d’equips especialitzats que coordinem a partir de les característiques, objectius i pressupost de cada projecte, oferint els millors professionals per assolir els objectius fixats.